We zijn druk bezig om ook van de 2e editie van de LOXAM Lansingerland Run een feestje te maken. De belangstelling is wederom geweldig. Lees hieronder de deelnemersinformatie. Lees deze alsjeblieft goed door, vooral m.b.t. de bereikbaarheid!

DE ALLERBELANGRIJKSTE BOODSCHAP: PAK DE METRO of DE FIETS

Parkeren in de directe omgeving is niet mogelijk (ook niet in de P-garage van metro Westpolder). De start/finish locatie is echter direct naast metrostation Westpolder. De aanliggende metrostations zijn makkelijk met de auto bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Kom dus met het openbaar vervoer of de fiets. Er is een fietsenstalling naast het metrostation en je kunt je fiets kwijt rondom De Klipper (wedstrijdsecretariaat).

Kom je met de auto, parkeer dan op een van de P-plaatsen bij de metrostations in de buurt en neem voor het laatste stukje de metro. Lees hier meer daarover.

OPHALEN STARTNUMMER VOORAF

Ophalen van je startnummer kan vooraf, lekker handig bij de Jumbo. Dan kun je meteen je boodschappen doen.

*Tijden

Vanaf donderdag 13 feb 11:00 uur tot en met zaterdag 15 februari 15.00 uur.

*Locatie

Jumbo Westpolder – Servicebalie, Westpolderstraat 86 in Berkel en Rodenrijs. Dit is in winkelcentrum Gouden Hart, bij metro Westpolder.

Plan hier je route naar de Jumbo

STARTNUMMER OP DE DAG ZELF

Op de dag zelf kun je je startnummer vanaf 9.00 uur ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Dat vind je in OBS De Klipper aan de Gouden Uillaan. Let op: je kunt hier niet met de auto komen! Pak de metro, de fiets (die kun je makkelijk kwijt) of kom lopend.

JE STARTNR
Voor een goede tijdregistratie het volgende:

– Startnummer zichtbaar op de borst dragen, bevestigd met 4 spelden.
– Startnummer niet bedekken met jas, banden, drinkfles, apparatuur etc
– De chip niet verwijderen, buigen, knippen,vouwen of bewerken.

OMKLEDEN & DOUCHEN

Naast De Klipper is een gymzaal met twee kleedkamers. Je kunt je in de zaal en kleedkamers omkleden. Er is een beperkt aantal douches. Er is toezicht op de ruimte en de spullen. We werken niet met tassenuitgifte met bonnetjessysteem. In de zaal kun je je spullen achterlaten. Dat is op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of enige andere wijze van schade.

TOILETTEN

Er zijn toiletten en 4 toiletunits bij de gymzaal en ook op het plein bij de start/finish staan toiletunits. Er is geen toiletmogelijkheid bij de ondernemers op het winkelcentrum. Voor deelnemers aan de 30 km loop is op km punt 20 een mogelijkheid voor toilet.

NA AFLOOP (en voor je supporters)

Als je moe maar voldaan op het Westpolderplein finisht, kun je genieten van een lekker drankje en diverse hapjes. De winkeliers van Het Gouden Hart hebben de lekkerste dingen bereid waarmee jij jezelf kunt belonen. De Jumbo heeft appelflappen en sportdrank in de aanbieding, er is verse sushi, lekker ijs en chocola en voor de liefhebber een lekker broodje dönner of een snack.

Je supporters kunnen gerust mee komen. Terwijl jij je kilometers maakt, kunnen ze bij een gezellig muziekje op het terras genieten van een lekker hapje en drankje. En ook nog snel even boodschappen doen bij de grote Jumbo of Trekpleister, naar de kapper bij Brainwash. Het Bloemenhart heeft de mooiste boeketten klaar staan om de lopers na afloop mee binnen te halen.

PARCOURSEN EN VERZORGINGSPOSTEN

De parcoursen vind je op de site. Circa elke 5 km is er een verzorgingspost met water. Op het 25 km punt zijn ook sportdrank en bananen.

Mogelijk is het druk op het punt waar de 10 km aansluit bij de overige twee lopen. Geef elkaar de ruimte a.u.b.

Na de 10 km loop gaan twee wandeltochten van start over 10 en 15 km. Mogelijk lopen de laatste lopers van de 21 en 30 km samen met de wandelaars op het parcours. Huisdieren meenemen is niet toegestaan.

Alle deelnemers krijgen na de finish een medaille en een flesje water en een banaan.

MASSAGE

Bij de finish staat het massageteam voor je klaar om je vermoeide spieren te verwennen met een professionele massage.

HULDIGING EN PRIJZEN
Alle kinderen die meedoen aan de Kids Run krijgen een welverdiende medaille. Er is geen huldiging van de nummers 1, 2 en 3.

De nrs. 1, 2, 3 van alle afstanden worden gehuldigd.
4 km Dames en Heren 1, 2, 3 (tussen 12:10 en 12:30)
10 km Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
HM Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
30 km Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)

Er zijn geen geldprijzen.

VERSLAG

De uitslag en foto’s van o.a. Evert Buitendijk, Jeroen Tibbe en Sportkiek.nl worden zo snel mogelijk geplaatst na afloop van de loop. Houdt onze facebook evenement-pagina, die van de LOXAM Lansingerland Run en de website in de gaten!

We hopen dat we je met deze informatie goed hebben geïnformeerd. We wensen je alvast veel succes en plezier. Geniet van jouw race!

Sportieve groet,
Team Lansingerland Run