Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Vuurtorenloop Hoek van Holland te organiseren.

 

 

Spartan Fit, waar we teruggaan naar de basis van de warrior mentaliteit die door de Spartanen werd ontwikkeld om de beste versie van jezelf te worden. Door deze mentaliteit te omarmen, kun je je doelen bereiken en de moeilijkste obstakels overwinnen. Bij Spartan Fit streven we ernaar om samen met jou je doelen te bereiken in een vertrouwelijke sfeer en met een voorwaartse mindset. Kijk voor personal training, groepstrainingen, bedrijfsfitness en bokslessen op de website.

 

 

 

Het internationale team van familiebedrijf Lely is er dagelijks bezig om het leven van veehouders aangenamer te maken. Teamwork is belangrijk en Lely is trots op prijzen (voor de tweede keer) Great Place to Work, Familiebedrijf van het jaar, en de nominatie voor Future of Work. Lely vindt sport belangrijk. Daarom doet een groot team van Lely mee aan de Vuurtorenloop en maakt zij ook mogelijk dat het evenement wordt georganiseerd.

 

 

 

Bij Woonvreugde Makelaars staan we dicht bij onze klanten. Daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. En juist bij de verkoop of aankoop van woningen maakt die persoonlijke aanpak het verschil. Graag begeleiden wij u dan ook in uw zoektocht naar het vinden van woonvreugde en hopen dat u uw “nieuwe” droomwoning bij ons kunt vinden. Ook zetten wij met plezier uw droomwoning voor u in de verkoop. En ook voor een taxatierapport van uw (toekomstige) woning kunt u op ons rekenen! Interesse? Neem contact met ons op via de website!

 

 

 

Gemeente Rotterdam draagt bij aan de Vuurtorenloop Hoek van Holland. De Vuurtorenloop motiveert Rotterdammers om te bewegen en zorgt er voor dat bewoners kunnen genieten van een sportieve, gezellig evenement in de omgeving. Ook brengt het sportevenement het mooie gebied van Hoek van Holland en de Oranjebonnen onder de aandacht, wat een aantrekkingskracht heeft voor mensen van buitenaf om het gebied opnieuw te bezoeken. Rotterdam is supporter van de Vuurtorenloop Hoek van Holland!

 

 

 

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs in 1 van onze winkels of bezoek Run2Day – Door Runners Voor Runners.