Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Eneco Vuurtorenloop Hoek van Holland te organiseren.

 

 

 

 

 

De missie van Eneco is ‘duurzame energie van iedereen’. De energietransitie is een grote maatschappelijke uitdaging, onder andere doordat het opwekken van duurzame energie vaak dichtbij onze leefomgeving gebeurt. Dat ervaar je ook tijdens de Eneco Vuurtorenloop, waar je langs de windturbines van windpark Nieuwe Waterweg loopt en aan de overkant windpark Landtong Rozenburg ziet. Met het sponsoren van dit evenement willen we iets terug doen voor de omgeving waarin we actief duurzame energie opwekken.

 

 

 

 

Het internationale team van familiebedrijf Lely is er dagelijks bezig om het leven van veehouders aangenamer te maken. Teamwork is belangrijk en Lely is trots op prijzen (voor de tweede keer) Great Place to Work, Familiebedrijf van het jaar, en de nominatie voor Future of Work. Lely vindt sport belangrijk. Daarom doet een groot team van Lely mee aan de Eneco Vuurtorenloop en maakt zij ook mogelijk dat het evenement wordt georganiseerd.

 

 

 

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs in 1 van onze winkels of bezoek Run2Day – Door Runners Voor Runners.

 

 

Spartan Fit, waar we teruggaan naar de basis van de warrior mentaliteit die door de Spartanen werd ontwikkeld om de beste versie van jezelf te worden. Door deze mentaliteit te omarmen, kun je je doelen bereiken en de moeilijkste obstakels overwinnen. Bij Spartan Fit streven we ernaar om samen met jou je doelen te bereiken in een vertrouwelijke sfeer en met een voorwaartse mindset. Kijk voor personal training, groepstrainingen, bedrijfsfitness en bokslessen op de website.

 

 

 

Een Paramedische praktijk met fysiotherapie binnen Hoek van Holland die graag met enthousiasme lokale activiteiten ondersteunt. Een op de twee hardlopers krijgt met blessures te maken en dan ben je bij ons aan het goede adres met behulp van gespecialiseerde sportfysiotherapeuten. Klik hier voor een afspraak of meer informatie.

 

 

 

Bij Woonvreugde Makelaars staan we dicht bij onze klanten. Daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. En juist bij de verkoop of aankoop van woningen maakt die persoonlijke aanpak het verschil. Graag begeleiden wij u dan ook in uw zoektocht naar het vinden van woonvreugde en hopen dat u uw “nieuwe” droomwoning bij ons kunt vinden. Ook zetten wij met plezier uw droomwoning voor u in de verkoop. En ook voor een taxatierapport van uw (toekomstige) woning kunt u op ons rekenen! Interesse? Neem contact met ons op via de website!

 

 

 

 

Gemeente Rotterdam draagt bij aan de Eneco Vuurtorenloop Hoek van Holland. De Eneco Vuurtorenloop motiveert Rotterdammers om te bewegen en zorgt er voor dat bewoners kunnen genieten van een sportieve, gezellig evenement in de omgeving. Ook brengt het sportevenement het mooie gebied van Hoek van Holland en de Oranjebonnen onder de aandacht, wat een aantrekkingskracht heeft voor mensen van buitenaf om het gebied opnieuw te bezoeken. Rotterdam is supporter van de Eneco Vuurtorenloop Hoek van Holland!

 

 

 

Het DeltaPORT Donatiefonds is het ‘burenfonds’ van de Rotterdamse haven. Met dit fonds onderstreept het havenbedrijfsleven samen met het Havenbedrijf Rotterdam haar maatschappelijke betrokkenheid door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan organisaties zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.