Start/Finish-locatie

De start en finish vind je bij Winkelcentrum Gouden Hart, pal naast metrostation Westpolder. Kom vooral met de fiets of met de metro, er is in de directe omgeving van het winkelcentrum GEEN parkeergelegenheid (klik hier voor info). Kom je met de metro, dan sta je al bijna op de start/finish-streep en zijn het wedstrijdsecretariaat en de kleedkamers om de hoek. Er zijn zowel bij het station als bij de school fietsenstallingen.

Winkelcentrum Gouden Hart

Bij Winkelpromenade Het Gouden Hart kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen maar ook voor een lekker bakje koffie of een heerlijke lunch of diner. Het aanbod van de winkeliers is heel divers, maar de winkeliers hebben één ding gemeen met elkaar: ze bereiden met liefde en passie heerlijke producten voor u. Je bent van harte welkom in één van de winkels en eetgelegenheden.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is bij OBS De Klipper aan de Gouden Uillaan 28 in Berkel en Rodenrijs. Je kunt hier niet met de auto komen en ook niet in de buurt parkeren. Het secretariaat is 300 meter van de start/finish en dus ook 300 meter van metrostation Westpolder vandaan.

Kom daarom vooral met de metro, er is in de directe omgeving van het secretariaat GEEN parkeergelegenheid (klik hier voor info). Kom je met de metro, dan sta je al bijna op de start/finish-streep en zijn het wedstrijdsecretariaat en de kleedkamers om de hoek.