De Lansingerland run is uitverkocht, er zijn ook geen startbewijzen meer voor de BijDeHand KidsRun!

Ben je nog jong en wil jij ook meedoen aan de Lansingerland Run? Dat kan! Wij hebben een parcours voor je uitgezet met dezelfde start en finish als de grote loop op het Westpolderplein. Enne, omdat wij het zo stoer vinden dat jij meedoet, krijg je van ons bij de finish een mooie medaille én een hele coole bidon van BijDeHand Kinderopvang!

Doe je mee en hangt die medaille straks ook in jouw slaapkamer?

Voor de BijDeHand KidsRun wordt een categorie-indeling gemaakt op basis van leeftijd. Per categorie wordt er een andere afstand gelopen. De categorieën en afstanden zijn:

– t/m 8 jaar – 650 mtr

– t/m 12 jaar – 1.100 mtr

De kinderen tot en met 8 jaar starten eerst, dan de kinderen van 9 tot en met 12 jaar. De start van de tweede groep is als de laatste loper van de vorige groep binnen is.

Wij vinden het fantastisch om al die fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes te zien. Het is prima als de papa’s en mama’s met de kleinsten meerennen. Het is mooi om te zien hoe sommigen met hun hand stevig die van papa of mama vasthouden. Een echt familiefeestje. En komen ze over de finish, dan krijgen de kids een mooie medaille waar ze mee kunnen pronken en een flesje water. Op het plein kun je nog een lekker drankje drinken of afkoelen met een lekker ijsje bij Ciocco & Gelati.

BijDeHand KidsRun door de wijk

Voor de eerste deelnemers klinkt om 10.45 uur het startschot. Ze rennen over de brug naar de Gouden Uillaan voorbij Kinderopvang BijDeHand die als sponsor deze loop mogelijk maakt. De kids maken een ronde rechtsom via de Zilvergracht terug over de brug naar de finish. Daar krijgen ze na de run van 650 meter hun welverdiende medaille.

De tweede groep start om 11:00 uur. Zij lopen 2 rondes over de Gouden Uillaan langs Kinderopvang BijDeHand.

Om 11.15 uur moet iedereen binnen zijn, want om 11.20 uur is de start van de 4 km-loop.

Na afloop kun je wat lekkers eten, drinken en pronken met je medaille op het winkelcentrum. En als papa en mama meedoen aan één van de andere afstanden, is het natuurlijk heel leuk als de kinderen de ouders hartstochtelijk aanmoedigen tijdens hun loop.

Inschrijven

Inschrijven voor de BijDeHand KidsRun doe je hier. Hoe eerder je inschrijft, hoe meer korting je krijgt! Er is ook daginschrijving.