Met nog een maand te gaan zijn alle tickets uitverkocht voor de Eneco Vuurtorenloop 2024. Voor ons als organisatie natuurlijk geweldig, maar als je nog een ticket had willen hebben baal je er van. Dat snappen we en daarom hebben we wat voor je. Als je namelijk deze editie op 28 juni komt helpen als parcourswacht, dan leggen voor jou (gratis) een ticket voor 2025 voor je klaar. En dan is het eerste drankje na afloop ook van ons.

Via de aanmeldbotton hieronder:

  • kan je je aanmelden;
  • kan je nog je eigen Eneco Vuurtorenloop Hoek van Holland Running Shirt bestellen.

 

 

 

 

Wat doe je als parcourswacht?

Om de Vuurtorenloop veilig voor iedereen te organiseren en het voor de lopers zo prettig mogelijk te maken om over het parcours te lopen, zetten wij parcourswachten in. Een parcourswacht wijst op bepaalde punten de weg aan hardlopers en houdt indien nodig in de gaten dat hardlopers en passanten (voetgangers, fietsers) elkaar niet hinderen. Let op: je hoeft dus géén verkeer te regelen c.q verkeersregelaar te zijn. Het afzetten van de wegen en het tegenhouden van auto’s e.d. hebben we allemaal al geregeld. Parcourwacht zijn is erg leuk: je krijgt een boel leuke reacties en dankbaarheid van de lopers onderweg.

De tijd dat je bezig bent hangt een beetje af van de locatie waar je staat. Aanmelden is tussen 17u en 19u en de laatste post is rond 21u klaar. Je krijgt voordat je begint een instructie en wij zorgen dat je als lid van de organisatie herkenbaar bent. Na afloop ben je van harte welkom op de afterparty en is je eerste consumptie voor onze rekening.

Ook leggen volgend jaar (gratis) een startbewijs voor je klaar voor de Vuurtorenloop 2025. De afstand mag je zelf kiezen. Dan weet je zeker dat je er bij bent voor het uitverkocht is!