Op 28 juni 2024 wordt de eerste Eneco Vuurtorenloop Hoek van Holland georganiseerd. De deelnemers ontdekken naast het strand ook alle andere mooie plekken in ‘de Hoek’. En op deze zomerse vrijdagavond beginnen we aan het weekend met een gezellige afterparty in de Torpedoloods. Daar wil je bij zijn!

PROGRAMMA

  • 18:30 uur Eneco Halve Marathon
  • 18:35 uur kids run
  • 19:00 uur 6 km
  • 19:05 uur 10 km

LOCATIES

De start- en finish is op de Stationsweg aan de Berghaven. 

Het wedstrijdsecretariaat vind je in de bocht van de Stationsweg op het Teun van de Nat plein (P-plaats). Kom je met of uit de richting van de metro, dan loop je over de Berghaven onder de dijk langs en dan halverwege het trappetje op de dijk op. 

De Torpedoloods is de feestlocatie waar na afloop een leuke afterparty is, zodat je na afloop met een gezellig hapje en drankje kan napraten en genieten van het feestje.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN

Kom bij voorkeur met de metro, fiets op lopend. Kom je met de auto, dan kan je parkeren in de omgeving. Klik hier voor de info over de bereikbaarheid en parkeren.

NIEUWS

Zodra er nieuws is maken we dat bekend op onze Facebookpagina en Instagrampagina. Volg ons en je bent als eerste op de hoogte. Dat kan zijn over de loop zelf of over toffe (win-)acties die we voor je in petto hebben.

INSCHRIJVEN

Direct inschrijven kan via dit inschrijfformulier. Info over de prijzen vind je op de inschrijfpagina van deze website.

WIJZIGEN INSCHRIJVING

Het is mogelijk om je inschrijving zelf te wijzigen. Hoe je dat doet lees je op deze pagina

PARCOURSEN

De parcoursen laten je de mooie plekken van Hoek van Holland zien. Natuurlijk rennen we over het strand, maar ook ren je langs de kenmerkende Hoekse vuurtorens, langs het Nieuwlandsepark, de kades van de Stena Line en het Staelduinse Bos. De Halve Mararthon heeft bijzondere passages langs de Nieuwe Waterweg en over het uitkijkpunt bij de imposante Maeslantkering. Klik hier voor de parcourskaarten.

MEDAILLE

Alle deelnemers krijgen een mooie speciaal ontworpen medaille als herinnering aan een mooie en bijzondere belevenis. 

MEDAILLE GRAVEREN

Het is mogelijk om je medaille te laten graven. Je naam en tijd komen dan op je medaille te staan. Je kunt dit via het inschrijfformulier bestellen. 

DRINKPOSTEN

Ongeveer om de 5 km is een drankpost.

STARTNUMMER

Je kunt er in het inschrijfmenu voor kiezen om je startnummer vooraf op te laten sturen. Doe je dat niet, dan ligt op 28 juni het startnummer voor je klaar bij het wedstrijdsecretariaat in de Torpedoloods.

Schrijf je op tijd in (circa 14 mei) dan staat je voornaam op je startnummer. Schrijf je daarna in, dan kan dat niet meer.

Zodra we meer informatie hebben over andere zaken wordt deze pagina aangevuld. Volg ons hiervoor ook op Facebook en Instagram!